Start Markízy Klasik na Slovensku

Na Slovensku startuje v pondělí 15. 7. 2024 nový televizní kanál Markíza Klasik. Cílit bude na diváky ve věku od 35 do 64 let. Jeho spuštění bude předcházet speciální tematické vydání ranní šou Teleráno na hlavní stanici TV Markíza, v jejímž závěru bude nová stanice uvedena do života.

Obsah článku

Kdo kanál zařadí do nabídky?

Markíza Klasik se objeví u většiny poskytovatelů IPTV / OTT služeb na Slovensku. Ve službě Magio TV od Slovak Telekomu aktuálně běží promo smyčka stanice. Objeví se také v M7 Group (Skylink, Freesat), UPC Broadband Slovakia, Orange Slovensko, DIGI Slovakia, ANTIK Telecom, O2 Slovakia, Satro, SledovanieTV, Lepší TV, 4ka nebo v placené službě Voyo. V Česku kanál – jako všechny další programy Markízy – zařazen nebude.

Na co se diváci mohou těšit?

Televize přinese některé tituly v širokoúhlém formátu, co přinese lepší komfort u diváků. V remasterované HD verzi nabídne seriály Pobřežní hlídka (od třetí série), Hvězdná brána nebo Akty X. Doplní je Alf, A-tým, Chalupáři, zábavný pořad Možná přijde i kouzelník a další. Připravuje i HD verze seriálů Beverly Hills 90210 nebo Kobra 11.

Z filmů to bude Poklad na Stříbrném jezeře, Lucky Luke, Souboj titánů, Frajeři ve Vegas, Pulp Fiction – Historky z podsvětí, Vítr v Kapse, Bony a klid a další. „Teší nás, že distribuční partneri pozitívne reflektovali na atraktívnu programovú ponuku našej novej stanice Markíza Klasik. Celodenný prúd kultových a nezabudnuteľných programov, ktorých kvalita je preverená časom, si tak od budúceho týždňa bude môcť vychutnávať veľká väčšina zákazníkov platených televíznych služieb,“ řekl generální ředitel skupiny Markíza Peter Gažík.

Některé tituly v HD verzi diváci neuvidí. „Samozrejme, všetko, čo sa dá, sa snažíme prinášať v tej najlepšej obrazovej kvalite. Žiaľ, niektoré tituly ako Zmija, Herkules či Rodina Addamsovcov ponúkajú distribútori stále len v SD verzii,“ popisuje PR manažer Markízy Lukáš Kočišek.

Kanál odstartuje v pondělí kultovní mayovkou Poklad na Stříbrném jezeře v 8:30. 

Dále si přečtěte:

Zkáza Dejvického divadla online zdarma

Zkáza Dejvického divadla – online zdarma

Vedení někdejší hvězdy české divadelní scény, Dejvického divadla, se ocitá před nečekanou a doslova existenční výzvou. Grant na provoz? Ten se ztratil kdesi v nedohlednu! A tak se divadlo musí postarat samo o sebe, aby

Přečíst »
Kde sledovat UFC

Kde sledovat UFC?

Ultimate Fighting Championship (UFC) přináší nezapomenutelné zápasy a přitahuje miliony fanoušků bojových umění z celého světa. Chcete-li být součástí této vzrušující show, existuje několik způsobů, jak sledovat UFC živě nebo ze záznamu. Podívejme se na

Přečíst »
Akční film V utajení s Orlando Bloomem a Noomi Rapace, patří k oblíbeným.

Nejlepší akční filmy na Voyo

Nevíte co si pustit večer za film? Akční filmy jsou skvělou volbou! Máme pro vás 5 tipů, kde o akční scény není nouze, a na chvíli zapomenete na starosti všedního dne. Pohodlně se usaďte, zapněte

Přečíst »
scifi-a-horor-film

10 nejděsivějších sci-fi hororů všech dob

Horor je jako žánr asi nejsnáze definovatelný. Pokud se film snaží vyděsit pomocí nadpřirozena, které hrozí postavám nebezpečím, téměř jistě máte co dělat s horoem. Thriller na rozdíl od něj způsobuje napětí bez použití nadpřirozených prvků.

Přečíst »
Princ Mamánek online zdarma

Princ Mamánek – online zdarma

Princ Ludvík je velmi blízký své matce, královně Ludmile. Nicméně, Ludvík je už dávno dospělý, ale stále se bojí téměř všeho, vyhýbá se manželství a většinu času tráví poflakováním po zámku. Král Radomil proto připraví

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*