Jak pokračuje Ruža pre nevestu? Sledujte Život po ruži

Dvoudílná epizoda Život po růži
Dvoudílná epizoda Život po růži

Radkovo srdce vyhrála Stanka. Bohužel jim to nakonec po show nevyšlo. Zajímá vás, jak se změnil život této dvojice a dalším účastnicím slovenské reality show Ruža pre nevestu? Není nic lepšího než si pustit na Voyo novou speciální dvoudílnou sérii s názvem Život po růži.

Sledujte život vítězného páru a ostatních děvčat z reality show

Kdo sledoval romantické a napínavé finále reality show Ruža pre nevestu, tak ví, že Radko Urbanyak z Banské Bystrice, jenž podniká a žije v Norsku, si vybral za partnerku Stanku. O ženy neměl nouzi ani před reality show, ale svou životní lásku nenašel. A jak to celé mezi Stankou a Radkom dopadlo? Nejen v reality show se stává, že se něco nepodaří, stejně tomu je i v životě. Vítězný pár se rozhodl, že pár tvořit nebudou, ale zůstanou kamarádi.

Ve společnosti Nathana a dalších online reportérů děvčata prozradí, jak se jim změnily životy po jejich účasti v show, jaké nové výzvy a zkušenosti je potkaly. Pořad se věnuje tomu, jakým způsobem účast v reality show ovlivnila jejich každodenní život a jak se vyrovnávají s novou pozorností veřejností. A možná se i některá z děvčat zamilovala mimo show. „Nejdříve se Nathan podíval domů k Julii. Potom jsme se podívali k Jennifer, která jela k její mamince a nevlastnímu tatínkovi. Dále s Nathanem do studia, kde přišla Frederika a Lara, které si odpověděli na pár otázek, jako v růži,“ uvádí fanouškovská stránka na platformě Instagramu Ruza pre nevestu. V 1. díle se Radko a Stanka sešli a měli možnost si vše vyříkat. Stanka nezvládla své emoce a před Stankem se rozplakala.

Další tipy na filmy a seriály:

  • Musíme si pomáhat online zdarmaMusíme si pomáhat – online zdarma
    Film Jana Hřebejka a Petra Jarchovského nás zavádí do období druhé světové války a skrze příběhy […]
  • Kód Enigmy onlineKód Enigmy – online
    V zimě roku 1952 vyšetřovala britská policie vloupání do domu Alana Turinga (Benedict Cumberbatch), […]
  • Mlha v srpnu onlineMlha v srpnu – online
    Německo, 1942: Třináctiletý Ernst Lossa, syn kočovných obchodníků a napůl sirotek, je chytrý, ale […]
  • Lída Baarová online zdarmaLída Baarová – online zdarma
    Milovala zločince – znamená to, že i ona je viníkem? Krásná česká filmová hvězda Lída Baarová […]
  • Lidice online zdarmaLidice – online zdarma
    Příběh Lidic vypráví o obyčejných lidech, kteří se nešťastnou náhodou ocitli v cestě nelítostným […]

Dále si přečtěte:

pan-prstenu-prsteny.moci

10 nejmocnějších postav Prstenů moci

Seriál Pán Prstenů: Prsteny moci zve všechny fanoušky Tolkiena opět do Středozemě. Tentokrát se noří hluboko do Druhého věku, let před ukováním klíčových prstenů moci, včetně Jednoho. Ať už ale seriál přenese diváky kamkoli, bez

Přečíst »
Filmy o druhé světové válce

Filmy o druhé světové válce

Druhá světová válka zanechala hluboké stopy na celé generaci a inspirovala mnoho filmových tvůrců k tvorbě příběhů, které zachycují hrdinství, hrůzy a složitosti této globální tragédie. Filmy o druhé světové válce se zabývají nejen vojenskými

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*