Zrodila se Astrid – online zdarma

Zrodila se Astrid online zdarma
Sledujte film Zrodila se Astrid online zdarma
Spisovatelka Astrid Lindgrenová, která světu přinesla báječné příběhy jako Pippi Dlouhou punčochu, Emila z Lönnebergy a Děti z Bullerbynu, je třetí nejpřekládanější autorkou dětských knih na světě. Jako mladá dívka (Alba August) pracovala ve společnosti Vimmerby Tidning, kde se zamilovala do šéfredaktora Reinholda Blomberga (Henrik Rafaelsen), který byl o 30 let starší. Když otěhotněla, rozhodla se jako svobodná matka porodit dítě v Kodani, kde nemusela uvádět jméno otce. Její syn Lars strávil první roky v dánské pěstounské rodině. Později se Astrid (Maria Fahl-Vikander) setkala se Sturem Lindgrenem (Björn Gustafsson), který se stal jejím manželem.
Film Zrodila se Astrid shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Švédsko / Dánsko

Žánr: Drama, Životopisný

Natočeno: 2018

Jaké jsou hlavní postavy?

Alba August

Maria Bonnevie

Trine Dyrholm

Henrik Rafaelsen

Magnus Krepper

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Zrada online zdarma

Zrada – online zdarma

Doktorka Eva Poláková (Klára Issová) si užívá klidný život se svým manželem Jakubem a dospívajícím synem Tomim. Všechno vypadá jako z pohádky, dokud ji jedna nevinná stopa nerozjede na cestu detektivní honby za pravdou. Eva

Přečíst »
Ostře sledované vlaky online zdarma

Ostře sledované vlaky – online zdarma

Film „Ostře sledované vlaky“ natočil Jiří Menzel podle stejnojmenné novely Bohumila Hrabala. Příběh se odehrává za druhé světové války, kdy jsou lidské vlastnosti zřetelněji vidět díky konfrontaci s válečnými událostmi. Vypráví o mladém elévovi Miloši

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*