Startují evropské fotbalové soutěže

evropské fotbalové soutěže
Startují evropské fotbalové soutěže
Příští týden startuje prestižní Liga mistrů UEFA a další významné evropské soutěže. I Češi budou mít ve své Lize mistrů, Evropské lize a Evropské konferenční lize své pány. Pokud jste jejich fanoušci, sledovat je můžete na sportovních kanálech IPTV.

Obsah článku

Sparta zpět v Lize mistrů po dlouhých letech

Pražská Sparta se po 19 letech vrací na scénu Ligy mistrů. Ve středu 18. září nastoupí proti rakouskému FC Salzburgu na domácím stadionu na Letné. Sparta, která letos obhájila titul mistra české ligy, se do hlavní fáze nejprestižnější evropské soutěže probojovala už podeváté. Ve stejný den se do boje pustí také Slovan Bratislava, který vyzve skotský Celtic. Všechny zápasy českého mistra i dalších týmů Ligy mistrů bude možné sledovat na kanálech Nova Sport 3 až 6. Tyto přenosy budou doprovázeny studiovými diskuzemi s odborníky na fotbal.

TIP: Tyto kanály výhodně nabízí poskytovatel Telly.

Změny v systému Ligy mistrů

Letos přichází Liga mistrů s několika novinkami. Jednou z hlavních je rozšíření základní části na 36 týmů, zatímco v předchozích ročnících jich bylo 32. Každý tým odehraje osm zápasů, z toho čtyři na domácím hřišti a čtyři na hřištích soupeřů. Nejlepší osmička týmů postoupí přímo do osmifinále, zatímco týmy na 9. až 24. místě budou bojovat o další postup v play-off.

Slavia, Plzeň a Mladá Boleslav v dalších evropských soutěžích

Slavia Praha a Viktoria Plzeň si zahrají Evropskou ligu, zatímco Mladá Boleslav se představí v Konferenční lize. Slavia začne své účinkování 25. září zápasem v Bulharsku proti Ludogorets Razgrad. Plzeň vstoupí do soutěže o den později, kdy ji čeká Eintracht Frankfurt. Mladá Boleslav zahájí svou pouť v Konferenční lize zápasem proti arménskému týmu FC Noah. Zápasy Evropské ligy a Konferenční ligy bude možné sledovat na Sport 1, Sport 2 a Nova Sport 5.

Přímé přenosy z evropských soutěží je možné sledovat online za cenu 300 korun na 14 dní, více informací najdete na telly.cz/evropsky-fotbal/.

Telly reklama

Jste s Telly spokojeni?

Máte s Telly dobré zkušenosti? Podělte se s ostatními a přidejte Vaši recenzi na stránce https://ip-tv.cz/recenze/telly. 

Dále si přečtěte:

Telly na zkoušku

Telly na zkoušku

Internetové televize už dávno nejsou jen nouzovým řešením pro ty, co nemají anténu na střeše. Díky širší nabídce kanálů a možnosti sledovat oblíbené pořady tehdy, kdy to vyhovuje vám, si získávají stále více příznivců. Kdo

Přečíst »

Víte, že Telly jde sledovat po celé EU?

Možná už víte, že internetová televize Telly patří mezi oblíbené poskytovatele televizního vysílání v České republice. Ale víte také, že Telly můžete sledovat po celé Evropské unii? Díky této funkci si už nemusíte dělat starosti

Přečíst »
JimJam

Dětský kanál JimJam zdarma u tohoto poskytovatele

Dětský kanál JimJam, který je zaměřený na ty nejmenší diváky, můžete celý srpen sledovat zdarma. Jedná se o promoakci IPTV poskytovatele Telly, který tento kanál zapnul zdarma všem jejich zákazníkům. Obsah článku Kanál JimJam, běžně

Přečíst »
UFC 303

UFC 303

Připravte se na elektrizující sportovní noc, která přinese opravdové napětí! Jirka Procházka se postaví do klece, aby bojoval o titul polotěžké váhy UFC. Proti němu stane dobře známý šampion Alex „Poatan“ Pereira. Naše hvězda tak

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*