Zkáza Dejvického divadla – online zdarma

Zkáza Dejvického divadla online zdarma
Zkáza Dejvického divadla online zdarma

Vedení někdejší hvězdy české divadelní scény, Dejvického divadla, se ocitá před nečekanou a doslova existenční výzvou. Grant na provoz? Ten se ztratil kdesi v nedohlednu! A tak se divadlo musí postarat samo o sebe, aby vůbec přežilo. Peníze teď nezbytně musí sehnat z vlastních zdrojů, ale přitom nehodlá slevit ani o kousek ze svých uměleckých cílů. Vypadá to, že budou muset prodat víc než jen lístky – třeba i duši! Ale ne, tu si samozřejmě nechají, tohle je přece Dejvické divadlo! Sledujte skvělou komedii Zkáza Dejvického divadla online zdarma právě dnes.

Seriál Zkáza Dejvického divadla shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika

Žánr: Komedie

Natočeno: 2019

Jaké jsou hlavní postavy?

Hynek Čermák

Veronika Khek Kubařová

Klára Melíšková

Martin Myšička

Václav Neužil

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Start Markízy Klasik na Slovensku

Na Slovensku startuje v pondělí 15. 7. 2024 nový televizní kanál Markíza Klasik. Cílit bude na diváky ve věku od 35 do 64 let. Jeho spuštění bude předcházet speciální tematické vydání ranní šou Teleráno na hlavní

Přečíst »
Skylink

Skylink pro satelitní příjem ukončil TV Barrandov

Diváci satelitní televize Skylink již nemají přístup k programům ze skupiny Barrandov, konkrétně k hlavnímu kanálu TV Barrandov a jejím sesterským stanicím Kino Barrandov a Barrandov Krimi. Vysílání bylo přerušeno. Společnost M7 Group, která provozuje

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*