Promlčeno – online zdarma

Promlčeno online zdarma
Podívejte se na film Promlčeno online zdarma
Šokující živé vysílání během okamžiku změní životy několika nevinných lidí. Radek (Karel Roden) se po téměř dvaceti letech nečekaně vrací do svého rodného města, aby našel mladou ženu a jednou provždy se vyrovnal se svou minulostí. V pátrání po neznámé ženě mu pomáhá ambiciózní rozhlasová moderátorka Eva (Barbora Bočková), která jeho příběh dostane do své živě vysílané noční show. Co začíná jako snaha o senzační událost ve vysílání, se však brzy mění v něco mnohem temnějšího, když na povrch začínají vyplouvat nečekané a šokující odhalení.
Film Promlčeno shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika

Žánr: Drama, Krimi

Natočeno: 2022

Jaké jsou hlavní postavy?

Karel Roden

Barbora Bočková

Igor Bareš

Denisa Barešová

Vilma Cibulková

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Pohodový film o tom, že láska všude na světě prochází žaludkem.

Filmy, kde láska prochází žaludkem

Snad každý z nás miluje jídlo a jak praví jedno rčení: „Láska prochází žaludkem“. Proto pro vás nebude žádné překvápko, že filmy o jídle jsou často včetně romantických scén. Pro všechny vášnivé milovníky jídla a romantiky

Přečíst »
my-deti-ze-stanice-zoo

10 filmů, které je velmi těžké dokoukat

Jakmile se pustíte do jakéhokoli příběhu, je nejlepší ho dotáhnout do konce. Hlavně tehdy, pokud si chcete odnést jasný názor a ucelenou zkušenost. Existují chroničtí dokoukávači i chroničtí dočítači. Tedy lidé, kteří ze zásady dokončují

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*