Život po ruži – online zdarma

Život po ruži online zdarma
Podívejte se na pořad Život po ruži online zdarma

Zajímá vás, jak pořad Ruža pre nevestu změnil životy jeho účastnicím? Sledujte nový pořad Život po ruži, kde vám Nathana a online reportéři prozradí novinky z jejich soukromého i pracovního života. Zjistíte, kolik denně dostávají pozvánek na rande a mnoho dalšího. Těšte se na den s Lucy ve Stockholmu, bizarní akci kostelního gangu s melouny a adrenalinovou zábavu s Jennifer. Podívejte se na pořad Život po ruži online zdarma právě teď.

Pořad Život po ruži shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Slovensko

Žánr: Reality show, Romantický

Natočeno: 2024

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Přání k narozeninám online zdarma

Přání k narozeninám – online zdarma

Líba slaví narozeniny a jako každý rok má jediné přání – aby se na oslavě sešla celá rodina. Její syn Petr se však letos rozhodne omluvit a předstírá nemoc, protože chce poprvé strávit narozeniny se

Přečíst »
Konec-Jaromíra-Soukupa

Milujte nové pořady bez Jaromíra Soukupa

Televize Barrandov přichází s novým podzimním programem, ve kterém už naštěstí není místo pro pořady moderované sebestředným narcisem Jaromírem Soukupem. Očekávejte změny ve zpravodajských relacích, nové seriály a více zábavy, která nahradí nesmyslné politické diskuse.

Přečíst »
Šarlatán online zdarma

Šarlatán – online zdarma

Strhující příběh inspirovaný skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška. Na tohoto mimořádného muže se obracely tisíce lidí ze všech společenských vrstev s prosbou o pomoc. Přestože neměl odborné lékařské vzdělání, jeho schopnosti léčit nemoci, se kterými

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*