Souboj na talíři – online zdarma

Souboj na talíři online zdarma
Souboj na talíři online zdarma
Na jedinečném Festivalu hvězdných chutí v pražském O2 Universu se spojují vynikající jídlo, nezapomenutelná atmosféra a zážitky ze skvělých pokrmů, které připravují nejlepší šéfkuchaři Česka. Je to událost, která spojuje gurmánské lahůdky s uměním a zábavou, nabízející nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky dobrého jídla a kulturního vyžití. Sledujte Souboj na talíři online zdarma do pěti minut.
Souboj na talíři online zdarma je ve fialovém tlačítku níže.

Ukázka

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika

Žánr: Kulinářský

Natočeno: 2024

Jaké jsou hlavní postavy?

Radek Kašpárek

Jan Punčochář

Přemek Forejt

Roman Staša

Gabriel Kocák

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

the-big-lebowski

10 kriminálek s opravdu hloupými postavami

Chcete-li udělat z kriminálky komedii, recept může být celkem snadný. Obsaďte ho postavami, které se chovají jako idioti. Nevznikne tak automaticky hybrid v podobě krimikomedie, ale o nějakou dávku humoru se postarají. Například staré gangsterky

Přečíst »
Nejlepší filmy z 90. let

Nejlepší filmy z devadesátých let

Devadesátá léta nejsou vůbec dávno, ačkoliv se od té doby filmová scéna hodně posunula. V této době vznikaly legendární kousky jako Forrest Gump, Titanic nebo třeba Uprchlík, které změnily směr kinematografie a položily její základy na další desetiletí. […]

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*