Specialisté – online zdarma

Specialisté
Specialisté

Vstupte do světa adrenalinu a emocí s neohroženými hrdiny v seriálu Specialisté! Sledujte napínavé příběhy specialistů letecké záchranné služby, kteří riskují své životy, aby zachránili druhé. Každý den čelí nebezpečným situacím a dramatickým událostem, ať už jde o záchrany v horách, při dopravních nehodách nebo při lékařských zásazích ve vzduchu. Za oponou nekonečného napětí však bojují i se svými vlastními démony a osobními výzvami. Ponořte se do světa akce, vášně a lidské odvahy s nejoblíbenějším českým seriálem Specialisté! Sledujte seriál Specialisté online zdarma.

Specialisté online zdarma jsou ve fialovém tlačítku níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika

Žánr: Krimi

Natočeno: 2017

Jaké jsou hlavní postavy?

Jakub Štáfek

Zuzana Kajnarová

David Prachař

Martin Dejdar

Jiří Hána

Jacob Erftemeijer

 

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Tipy na animované filmy online na Telly

Tipy na 5 nejlépe hodnocených animovaných filmů

Připravili jsme pro vás nejlepší animované filmy, podle hodnocení ČSFD,které můžete zhlédnout online na Telly. Animované filmy nejsou jen pro děti,ale nabízí se mnoho žánrů, od rodinných přes komedie, až po akční. Nejlepšíanimované filmy přivádějí

Přečíst »
OK TV

Co přinese nová OK TV, která startuje 16.5.?

Český televizní trh má od 16. května nového hráče. Televize OK TV přichází s mottem „Televize, která vás ocení!“ a slibuje širokou škálu programů a soutěží pro své diváky. S jakým přijde obsahem a které

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*