Víte, že Telly byla dříve DIGI?

Víte, že Telly byla dříve DIGI
Společnost Telly dnes patří mezi špičku IPTV poskytovatelů v České republice. Málokdo však ví, že začínala pod názvem DIGI TV. V tomto článku se podíváme na vývoj této společnosti, jaké změny přinesla rebranding a co dnes zákazníkům nabízí.

Obsah článku

Historie DIGI TV

DIGI TV vstoupila na český trh v roce 2006 jako poskytovatel satelitní televize. Díky dostupným cenám a široké nabídce programů si rychle získala oblibu mezi diváky, kteří hledali cenově dostupnou alternativu k tehdejším dražším poskytovatelům. Televizní balíčky zahrnovaly nejen české a slovenské programy, ale i širokou škálu zahraničních kanálů, což zvýšilo atraktivitu služby.

Přeměna DIGI na Telly

V roce 2019 přišla společnost s významnou změnou. DIGI TV prošla rebrandingem a zcela změnila svou identitu, přičemž nový název Telly měl lépe reflektovat její moderní směr. Rebranding přinesl nejen nový název, ale i vylepšenou nabídku služeb, vyšší kvalitu vysílání a rozšíření technologických možností.

Jaký byl důvod změny z DIGI na Telly?

Důvodem byl tehdy fakt, že provozovateli skončilo právo využívat stávající jméno. Majitelem značky byla totiž rumunská společnost, která vlastnila DIGI TV v minulosti. Následný majitel (Lama Energy) měl pak právo značku využívat pouze po omezenou dobu.

Co dnes Telly nabízí?

Telly se postupně transformovala do multiplatformní služby, která zahrnuje nejen IPTV, ale také satelitní televizi a připojení k internetu po síti xDSL. Telly se za dobu své existence stala silným hráčem na českém trhu. Společnost prošla zásadními změnami, které ji dovedly až k dnešní podobě, kdy zákazníkům nabízí špičkové televizní služby přizpůsobené jejich individuálním potřebám. Pokud tedy hledáte kvalitní a cenově dostupnou televizi, Telly stojí za zvážení. Chcete Telly vyzkoušet? Pokračujte článkem Telly na zkoušku.

O Telly s.r.o.

Televizní operátor Telly poskytuje v České republice služby internetové a satelitní televize. Diváci mají k dispozici pestrou nabídku filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů, ale také prémiový sportovní obsah. Na kanálech Premier Sport 1 až 4 a Nova Sport 1 až 6 mohou sledovat například fotbalovou Ligu mistrů UEFA, německou Bundesligu, italskou Serii A, španělskou LaLigu, americkou NFL, závody Formule 1 nebo zápasy UFC a OKTAGON MMA. Značka Telly navazuje na dlouholeté působení služby DIGI, která na českém trhu funguje od roku 2006. Jako česká firma spadající pod LAMA ENERGY GROUP odvádí všechny daně včetně daně z příjmu v ČR.

Jste s Telly spokojeni?

Máte s Telly dobré zkušenosti? Podělte se s ostatními a přidejte Vaši recenzi na stránce https://ip-tv.cz/recenze/telly. 

Dále si přečtěte:

JimJam

Dětský kanál JimJam zdarma u tohoto poskytovatele

Dětský kanál JimJam, který je zaměřený na ty nejmenší diváky, můžete celý srpen sledovat zdarma. Jedná se o promoakci IPTV poskytovatele Telly, který tento kanál zapnul zdarma všem jejich zákazníkům. Obsah článku Kanál JimJam, běžně

Přečíst »
evropské fotbalové soutěže

Startují evropské fotbalové soutěže

Příští týden startuje prestižní Liga mistrů UEFA a další významné evropské soutěže. I Češi budou mít ve své Lize mistrů, Evropské lize a Evropské konferenční lize své pány. Pokud jste jejich fanoušci, sledovat je můžete

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*