Co se stane s Nej TV po úplném přechodu pod O2?

Spojení Nej TV a O2 TV

Jak dopadne pro stávající zákazníky Nej TV přechod pod nového majitele O2? Můžeme očekávat konec velmi vydařené Nej TV, nebo O2 začne používat aplikaci Nej TV? V tomto článku rozeberu variantu A (Nej TV zanikne, zákazníci přejdou pod O2 TV) a variantu B (O2 začne používat aplikaci Nej TV). 

Obsah článku

Rád bych zde zmínil, že sice mám doma díky podpoře v NejPřipojení TV jejich aplikaci zcela zdarma, rád se však dívám přes aplikaci Nej TV. Zde jsem si absolutně zamiloval jejich vertikální EPG. Tímto si mě Nej TV získala už před mnoha lety a představa přechodu do O2 je pro mě zcela nemyslitelná. 

A - Nej TV zanikne, zákazníci přejdou pod O2 TV

Již v tuto chvíli najdete na stránce https://www.nej.cz/televize/ pobídky na O2 TV, takže prognóza Nej TV je nám všem asi jasná. 

Výhody O2 TV

  • Sportovní kanály

Nevýhody O2 TV

  • O2
  • Splátky set-top boxů na 5 let za 99 Kč měsíčně. 

TIP: Víte, jaký je rozdíl mezi splátkou a pronájmem?

B - O2 začne používat aplikaci Nej TV

Zkuste si představit svět, ve kterém O2 (po tak vysněné koupi Nej.cz) nastříká svou hrdost na zeleno a hodí do kopřiv. Následně veřejně uzná, že platforma Nej TV je několikanásobně lepší a zákazníky O2 TV zmigruje do Nej TV. 

Výhody Nej TV

  • Možnost si kanály dokupovat jednotlivě v rámci kreditového systému.
  • Vertikální EPG (1. sloupec pro kanály, 2. sloupec pro pořady na daném kanálu, 3. sloupec informace o pořadu).

Nevýhody Nej TV

  • Pokud jste od Nej.cz neměli současně také připojení k internetu, cena byla velmi vysoká.

Další informace:

Výměna set-top boxů?

S přechodem na O2 TV bych očekával „nutnou“ výměnu vašich fungujících set-top boxů. Od mnou milované středy dne 1.4.2020 sice již nemohou být na tyto služby závazky, tak se nám tu rozmohl takový nešvar > splátka set-top boxu/routeru.

Kuki také nelze objednat

Není žádnou extra novinkou, že Kuki již nejde online objednat a odkaz směřuje na stránky O2. Kolega Juraj dokonce již v červnu informoval naše SK sousedy článkem Kuki TV ukončila na Slovensku prodej svých služeb.

Kuki se spojila s O2 TV!

Závěr

Pokud zvažujete, že zkusíte něco jiného, mrkněte na NejPřipojení TV. Zajišťuji zde zákaznickou podporu a rád vám odpovím i na online chatu.  Vyzkoušet nezávazné předplatné IPTV můžete od 195 Kč měsíčně.

P.S. Zapomněl jsem v tomto článku něco zmínit? Budu rád, když se o názor podělíte do komentářů níže. 🙂

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*