Muž se zaječíma ušima – online zdarma

Muž se zaječíma ušima - online zdarma
Muž se zaječíma ušima - online zdarma
Spisovatel Josef získá jednoho dne nečekaný dar – zaječí uši, které mu propůjčí nesmírně citlivý sluch. Najednou slyší nejen každé špitnutí, ale dokonce i myšlenky lidí kolem sebe. Tento zvláštní dar mu převrátí život naruby a konfrontuje ho s tím, jak ho ostatní skutečně vidí. Když mu jeho mladá přítelkyně Katka oznámí, že čekají dítě, Josef pochopí, že dostal poslední šanci dát si svůj život konečně do pořádku. Podívejte se na film Muž se zaječíma ušima online zdarma.
Film Muž se zaječíma ušima shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika

Žánr: Drama, Komedie

Natočeno: 2020

Jaké jsou hlavní postavy?

Miroslav Krobot

Alexandra Borbély

Oldřich Kaiser

Táňa Pauhofová

Zuzana Kronerová

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

slecna-bestie-2020

10 slasherů vynikajících od začátku do konce

Od svého počátku se Šmírákem, Psycho a italskými gallo filmy se slashery staly ve velké míře základem hororového žánru. Bezprostředně po thrilleru Johna Carpentera Halloween z roku 1978, který se ani tak neřídil žádnou formulí,

Přečíst »
mesto-zombie-ulice

13 nejhorších zombie filmů

Dobrý zombie film je něco, na co má čas od času náladu každý. Na tom, že se lidé snaží přežít proti hordám nemyslících nemrtvých monster, je něco archetypálně uspokojivého a neuvěřitelně napínavého. Zombie masakr se

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*