Světový pohár v Jasné na kanálu Eurosport 2

Světový pohár v Jasné
Světový pohár v Jasné na kanálu Eurosport 2

Světový pohár v alpském lyžování žen🎿 se po téměř 3 letech vrací do zimního střediska Jasná na Slovensku 🇸🇰. Nenechte si ujít víkendové závody ve dnech 20. – 21. 1. 2024.

Obsah článku

V ženském lyžování jsou vynikající sportovkyně, které se staly legendami světového lyžování. Tyto závodnice se účastní nejen světových pohárů, ale také olympijských her a dalších prestižních soutěží. Mezi nejúspěšnější ženské lyžařky patří jména jako Lindsey Vonn, Mikaela Shiffrin, Annemarie Moser-Pröll a další.

Co můžeme očekávat?

Ženské lyžování je odvětvím zimního sportu, které zahrnuje různé disciplíny a soutěže pro ženy na lyžích. Ženské lyžování je běžné na olympijských hrách a mnoha dalších mezinárodních soutěžích. Několik hlavních disciplín ženského lyžování zahrnuje:

  1. Sjezd (Downhill): Jde o disciplínu rychlosti, kde závodníci sjíždějí strmý svah s mnoha bránami. Vítěz je ten, kdo dosáhne nejrychlejšího času.

  2. Slalom: Slalomová trať obsahuje mnoho úzkých brán, které závodníci musí projet co nejrychleji. Je to technicky náročná disciplína, která testuje obratnost a preciznost lyžaře.

  3. Obří slalom (Giant Slalom): Podobný slalomu, ale s většími a širšími bránami. I tady je cílem dosáhnout co nejrychlejšího času.

  4. Superobří slalom (Super-G): Kombinuje prvky sjezdu a obřího slalomu. Závodníci projíždějí brány na rychlé trati, ale brány nejsou tak úzké jako ve slalomu.

  5. Kombinace: Kombinuje výsledky závodníků ve sjezdu a slalomu nebo superobřím slalomu.

Kde k tomuto sportu najdu oficiální stránku?

Pro aktuální a především specifické informace se můžete podívat na stránku mezinárodní lyžařské federace https://www.fis-ski.com/.

Kde sledovat vysílání?

Sledovat ho doporučuji pochopitelně jen a pouze na IPTV, protože tak si můžte vysílání pozastavit a zajít si třeba na záchod, nebo pro pívo 🙂

Pokud chcete IPTV využít jednorázově, mrkněte na https://ip-tv.cz/iptv-zdarma/

Dále si přečtěte:

Kauza Kramný online zdarma

Kauza Kramný – online zdarma

Pětidílná dokumentární série se věnuje případu Petra Kramného, odsouzeného za vraždu manželky a dcery během rodinné dovolené v Egyptě v roce 2013. Prostřednictvím vyprávění příbuzných, blízkých přátel, právníků, znalců i samotného Petra Kramného se po

Přečíst »
Víte, že Telly byla dříve DIGI

Víte, že Telly byla dříve DIGI?

Společnost Telly dnes patří mezi špičku IPTV poskytovatelů v České republice. Málokdo však ví, že začínala pod názvem DIGI TV. V tomto článku se podíváme na vývoj této společnosti, jaké změny přinesla rebranding a co

Přečíst »
Filmy o druhé světové válce

Filmy o druhé světové válce

Druhá světová válka zanechala hluboké stopy na celé generaci a inspirovala mnoho filmových tvůrců k tvorbě příběhů, které zachycují hrdinství, hrůzy a složitosti této globální tragédie. Filmy o druhé světové válce se zabývají nejen vojenskými

Přečíst »
evil-dead-armada-temnot

10 nejlepších hororů, které vás nevyděsí

Že je něco zařazeno mezi horory, nemusí nutně znamenat děsivost díla. Už od vzniku kinematografie se staly horory zlatým dolem zábavy pro široké publikum. Jde totiž o žánr s prakticky neomezeným potenciálem, kde se mohou „vyřádit“

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*