NejPřipojení TV dnes 2.7.2024 chybou strhávalo platby 2x

NejPřipojení TV
NejPřipojení TV

Dnes 2.7.2024 se v platebním systému NejPřipojení TV vyskytla chyba a všem automatickým platbám se strhla částka dvakrát. Koho se chyba netýkala a jak tento problém v NejPřipojení řešíme?

Díky tomu, že jsem součástí týmu NejPřipojení, mohu vám v tomto článku sdělit bližší informace, které získáte jedině zde.

Aktualizace: Chyba byla opravena 3.7. v 11:30 a všechny duplicitní platby jsou refundovány zpět na dané účty.

Komu se strhla platba dvakrát?

Duplicitní platba proběhla všem předplatitelům, kterým vychází termín automatického obnovení právě k dnešnímu druhému dni v měsíci.

Koho se problém netýká?

Problém nastal pouze u automatických obnovení stávajícím předplatitelům. Nově zaregistrovaným fungovala platební brána správně.

Jaký je aktuální stav problému?

V tuto chvíli chvíli problém již řeší naše promptní IT. U všech zákazníků, kterým se platba strhla dvakrát již byl dán pokyn k refundaci a platba přijde zpět na účet.

Závěr

Závěrem se chci všem předplatitelům NejPřipojení TV omluvit. Za poslední 4 roky jsem se setkal se vším možným, ale dvojité platby tu ještě nebyly. 😀

Kdo ještě tuto IPTV nevyzkoušel, vyzkoušejte! 🙂

Online podporu na chatu stránky https://nejpripojeni.cz/iptv/ dělám přímo já, tak mě přijďte pozdravit. 🙂

P.S. když mě tam hezky poprosíte o bezplatné vyzkoušení do vaší Smart TV, mohu vám udělat testovací přístup. 😛

Dále si přečtěte:

Lída Baarová online zdarma

Lída Baarová – online zdarma

Milovala zločince – znamená to, že i ona je viníkem? Krásná česká filmová hvězda Lída Baarová okouzlila celé Německo svou rolí ve filmu Barcarole. Získala srdce herce Gustava Fröhlicha, ale i mnohem mocnějšího muže –

Přečíst »
Konec-Jaromíra-Soukupa

Milujte nové pořady bez Jaromíra Soukupa

Televize Barrandov přichází s novým podzimním programem, ve kterém už naštěstí není místo pro pořady moderované sebestředným narcisem Jaromírem Soukupem. Očekávejte změny ve zpravodajských relacích, nové seriály a více zábavy, která nahradí nesmyslné politické diskuse.

Přečíst »
Mezi oblíbené pohádky Disneyho patří i Medvídek Pú.

Nejoblíbenější pohádky od Disneyho

Pohádky od tvůrce Walta Disneyho baví nejen děti, ale i dospělé. Vybrala jsem pro vás 5 nejoblíbenějších pohádek, na které se díváme u nás doma, společně se synem. Třeba to bude i tip pro vás

Přečíst »
slepici-ulet

10 nejakčnějších animáků

Většina odborníků na animaci tvrdí, že to není žánr, ale médium. Ačkoli je animace často mylně považována za čistě „dětskou zábavu“, jedná se pouze o jinou formu vyprávění příběhů, která často dává tvůrcům a umělcům

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*