Nekonečná láska – online zdarma

Nekonečná láska online zdarma
Podívejte se na film Nekonečná láska online zdarma
Chudý student důlního inženýrství Kemal a bohatá Nihan se náhodně seznámí při cestě autobusem a okamžitě se do sebe vášnivě zamilují. Jenže Nihanin otec se potýká s finančními problémy a jeho firmě hrozí krach. Rodina očekává, že dcera pomůže sňatkem s bohatým nápadníkem Emirem. Nihan však k arogantnímu a násilnickému Emiru nic necítí. Tato nečekaná a osudová láska mezi Kemalem a Nihan je postavena před těžké zkoušky a dilemata.
Film Nekonečná láska shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Upoutávka

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Turecko

Žánr: Drama, Romantický

Natočeno: 2015

Jaké jsou hlavní postavy?

Ruzgar Aksoy

Neslihan Atagül

Orhan Güner

Zerrin Tekindor

Kürşat Alnıaçık

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Tajemný muž online zdarma

Tajemný muž – online zdarma

Děj se odehrává v malém městečku, kde se už několik let záhadně ztrácejí malé děti. Místní legenda praví, že za zmizeními stojí tajemný vysoký temný muž. Mladá zdravotní sestra July této pověsti nevěřila, dokud jednoho

Přečíst »
Ženatý se závazky online zdarma

Ženatý se závazky – online zdarma

Stále nespokojený a sexistický prodavač bot Al Bundy (Ed O’Neill), jeho náročná žena Peg (Katey Sagal) a jejich dvě nezvladatelné dospívající děti, Kelly (Christina Applegate) a Bud (David Faustino), se snaží najít štěstí ve svém

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*