Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí – online zdarma

Gabriela Soukalová Pravda se pořád vyplatí online zdarma
Podívejte se na dokument Gabriela Soukalová Pravda se pořád vyplatí online zdarma

Gabriela Soukalová se z vrcholu své kariéry ocitla na samém dně. Dokument mapuje její sportovní úspěchy, konec kariéry i rozpad manželství, které se stalo předmětem veřejného zájmu. Jaké byly příčiny těchto událostí? Kdo za to může? A dalo se tomu zabránit? Odpovědi na tyto otázky získáte v tomto životopisném filmu. A nejen to. Zjistíte také, jak se Gabriela v nejtěžším okamžiku svého života dokázala postavit na nohy a vydat se znovu vzhůru. Podívejte se na dokument Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí online zdarma právě teď.

Dokument Gabriela Soukalová: Pravda se pořád vyplatí shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika

Žánr: Dokument

Natočeno: 2023

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Promlčeno online zdarma

Promlčeno – online zdarma

Šokující živé vysílání během okamžiku změní životy několika nevinných lidí. Radek (Karel Roden) se po téměř dvaceti letech nečekaně vrací do svého rodného města, aby našel mladou ženu a jednou provždy se vyrovnal se svou

Přečíst »
Tajemný muž online zdarma

Tajemný muž – online zdarma

Děj se odehrává v malém městečku, kde se už několik let záhadně ztrácejí malé děti. Místní legenda praví, že za zmizeními stojí tajemný vysoký temný muž. Mladá zdravotní sestra July této pověsti nevěřila, dokud jednoho

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*