Ruža pre nevestu – online zdarma

Ruža pre nevestu - online zdarma
Ruža pre nevestu - online zdarma

Po mnoha letech se na obrazovky TV Markíza vrací oblíbený formát The Bachelor, tentokrát pod slovenským názvem Růže pro nevěstu, dříve známý jako Nevěsta pro milionáře. V tomto romantickém pořadu má jedinečnou příležitost atraktivní svobodný muž, Tomáš Tarr, najít lásku svého života a možná i budoucí manželku. Během dobrodružné romantické cesty se seznámí s 18 úžasnými ženami, postupně si je přibližuje a hledá mezi nimi svou vyvolenou. V emocionálním finále zůstane pouze jedna žena, která přijme jeho růži a snad se společně stanou šťastným, láskyplným párem. Hlavním dějištěm této sezóny bude Turecko, což přinese divákům exotické a romantické prostředí plné emocí. Pořadem provází Krištof Králik.

Ruža pre nevestu online zdarma je ve fialovém tlačítku níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Slovensko

Žánr: Drama

Natočeno: 2023

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

OK TV

Co přinese nová OK TV, která startuje 16.5.?

Český televizní trh má od 16. května nového hráče. Televize OK TV přichází s mottem „Televize, která vás ocení!“ a slibuje širokou škálu programů a soutěží pro své diváky. S jakým přijde obsahem a které

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*