Strašidelně dobrá TV zábava nyní jen za polovinu

Lepsi TV 50% 2024

Sychravé podzimní večery jsou jako stvořené k tomu, abyste se uvelebili s dekou a horkým čajem u svého oblíbeného filmu nebo seriálu. Lepší.TV vám přináší nepřetržitý přísun televizní a filmové zábavy, navíc za skutečně strašidelně nízkou cenu. Připojte se k více než 110 000 spokojeným zákazníkům a užívejte si moře televizních stanic, tisíce filmů a seriálů, a k tomu jedinečné funkce. Jen nyní navíc můžete získat 50% slevu na libovolný balíček a jako bonus HBO zdarma na celý měsíc.

Obsah článku

Živé vysílání i kouzelné zpětné zhlédnutí

Užívejte si živé vysílání 154 stanic nebo možnost sledovat pořady až 100 dní zpětně. Je to jako mít kouzelný dálkový ovladač, který vás vrátí do minulosti! Pokud nestihnete svůj oblíbený pořad, nevadí – pustíte si ho, až budete mít čas. Ať už jste doma, na cestách, nebo kdekoliv v EU, své oblíbené pořady můžete sledovat nejen na televizi, ale také na mobilu, tabletu či počítači.

Dechberoucí videotéka pro každou náladu

Lepší.TV vám umožní ponořit se do filmového světa přesně podle vaší chuti. Od nervy drásajícího thrilleru, přes vtipné komedie až po horory, ze kterých budete mít husí kůži. Obrovská videotéka se svými 9450 filmy a seriály je zaručeným zdrojem zábavy.

Těší se na vás takové kino trháky jako je “Duna: Část druhá”, bláznivý akčňák “Furiosa: Sága Šíleného Maxe” nebo třeba nálož superhrdinů s ​​”Blue Beetle”.  Vytvořte si kdykoli a kdekoli perfektní televizní podívanou a sledujte své oblíbené pořady v češtině nebo v originálním znění s titulky.

Sledování bez přerušení

S Lepší.TV už vám nebude strašit v bedně! Díky technologii H.265 si vychutnáte plynulé sledování bez ohledu na rychlost internetu. Ať už jste na chalupě, v parku, na cestách nebo v pohodlí svého domova, vysílání poběží bez sekání.

Vyzkoušejte za symbolickou korunu a poté získejte 50% slevu

Jen teď můžete získat Lepší.TV na 10 dní za 1 Kč, a pak s 50% slevou na první měsíc sledování. Navíc dostanete balíček HBO na měsíc zcela zdarma. Přidejte se k více než 110 000 spokojených zákazníků a přesvědčte se sami, proč je Lepší.TV lepší volba.

Nezapomeňte, tato nabídka platí pouze do 3. 11. 2024. Nepropásněte svou šanci a navštivte www.lepsi.tv pro více informací.

Jste s Lepší TV spokojeni?

Máte s Lepší TV dobré zkušenosti? Podělte se s ostatními a přidejte Vaši recenzi na stránce https://ip-tv.cz/recenze/lepsi-tv/

Dále si přečtěte:

Grand Prix online zdarma

Grand Prix – online zdarma

Snem dvou bratranců, Romana (Kryštof Hádek) a Emila (Robin Ferro), je dostat se na závody Formule 1. Roman vede ušmudlaný autobazar na okraji města, má tři děti a energickou manželku (Anna Kameníková). Emil, nadšený milovník

Přečíst »
Lída Baarová online zdarma

Lída Baarová – online zdarma

Milovala zločince – znamená to, že i ona je viníkem? Krásná česká filmová hvězda Lída Baarová okouzlila celé Německo svou rolí ve filmu Barcarole. Získala srdce herce Gustava Fröhlicha, ale i mnohem mocnějšího muže –

Přečíst »
Kriminálka Anděl online zdarma

Kriminálka Anděl – online zdarma

Na Smíchově se opět schází legendární tým vyšetřovatelů, kteří se s neuvěřitelným nasazením pouští do řešení těch nejzávažnějších případů. Vraždy a násilné činy, inspirované skutečnými událostmi, je nenechávají chladnými. Klíčem k jejich úspěchu se stávají

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*