Kde je Sport1, Epic Drama a TV Paprika v říjnu zdarma?

Kde je Sport1, Epic Drama a TV Paprika v říjnu zdarma
V říjnu si klienti Skylinku mohou užít pestrý výběr kanálů zdarma. Skylink nabídne bezplatný přístup ke sportovní stanici Sport1 HD, seriálové stanici Epic Drama HD a kulinářskému kanálu TV Paprika. Tyto programy přinášejí obsah, který potěší fanoušky sportu, detektivek i dobrého jídla. V článku se podíváme na to, co jednotlivé kanály nabízejí, jak je naladit a co si rozhodně nenechat ujít.

Obsah článku

Sportovní zážitky na Sport1 HD

Skylink i FreeSat zpřístupnili všem svým zákazníkům sportovní kanál Sport1 HD až do 29. října. Tento kanál vysílá v češtině a patří pod AMC Networks Central Europe. Program Sport1 HD je bohatý na živé přenosy a sportovní fanoušci si opravdu přijdou na své. Mezi hlavní taháky patří přímé přenosy Ligy národů UEFA, zápasy Evropské házenkářské federace a hokejová utkání slovenských týmů v Tipos Extralize.

Pro ty, kteří se zajímají o méně tradiční sporty, má Sport1 HD připraveny i přenosy turnajů v šipkách, boxu nebo americkém fotbalu. Kanál je dostupný jak prostřednictvím satelitní distribuce, tak přes internetovou televizi Skylink Live TV, takže jej mohou sledovat diváci, kteří upřednostňují sledování obsahu online.

Pro snadné naladění Sport1 HD zde jsou technické parametry:

  • Satelit: Astra 23,5°E
  • Frekvence: 12 070 MHz
  • Pozice ve FastScanu: 105

Epic Drama a nový mysteriózní seriál

Epic Drama HD, další kanál zpřístupněný zdarma v říjnu, potěší milovníky historických a detektivních seriálů. Jedním z nejočekávanějších pořadů je nový mysteriózní seriál Detektiv Ricciardi, který se odehrává ve 30. letech v Neapoli. Hlavní postava, mladý detektiv Ricciardi, má neobvyklou schopnost – vidí duchy zavražděných lidí a slyší jejich poslední myšlenky. Tato nadpřirozená schopnost mu pomáhá řešit složité případy.

Epic Drama HD je ideálním kanálem pro diváky, kteří mají rádi temné, záhadné příběhy s bohatou atmosférou a historickými kulisami. Díky bezplatnému vysílání mohou fanoušci detektivních seriálů tento podzim objevit nový oblíbený pořad.

TV Paprika: Od farmáře na talíř

Kulinářský kanál TV Paprika se zaměřuje na autentické vaření a představuje pořady zaměřené na kvalitní suroviny a tradiční recepty. V říjnu mohou diváci sledovat novou sérii Od farmáře na talíř, kde Pepa Nemrava navštíví farmy, poznává příběhy jejich majitelů a vaří z čerstvých surovin. Tento pořad ukazuje cestu potravin od jejich pěstování až po hotový pokrm a přináší inspiraci k vaření tradičních českých jídel.

TV Paprika je známá svým zaměřením na domácí vaření a lásku k jídlu, což ocení každý, kdo rád experimentuje v kuchyni nebo hledá nové nápady na rodinné recepty.

Zlepšete si angličtinu s English Clubem

Pro ty, kteří by si rádi zlepšili angličtinu, přidal Skylink od srpna do nabídky kanál English Club. Tento vzdělávací kanál nabízí tematické pořady zaměřené na různé úrovně znalosti angličtiny. Kanál je dostupný od balíčku Mini, což jej činí přístupným široké skupině diváků, kteří se chtějí učit zábavnou formou.

 

Jak sledovat tyto kanály zdarma?

Volné vysílání kanálů Sport1 HD, Epic Drama HD a TV Paprika je k dispozici jak pro zákazníky Skylinku, tak FreeSatu (pokud přijímají signál z Astry 23,5°E). Navíc můžete tyto stanice sledovat online přes Skylink Live TV. Nabídka volného vysílání končí 29. října, takže si nenechte ujít příležitost užít si bohatý program bez ohledu na váš tarif.

Dále si přečtěte:

Vývoj používání CGI a umělé inteligence ve filmech

Vývoj používání CGI a umělé inteligence ve filmech

V posledních několika desetiletích došlo v kinematografii k revoluci díky dvěma technologiím: počítačově generovaným obrazům (CGI) a umělé inteligenci (AI). Tyto dvě technologie nejenže změnily způsob, jakým jsou filmy vytvářeny, ale také rozšířily možnosti vyprávění příběhů a poskytly divákům zážitky, které by dříve nikoho ani nenapadly. […]

Přečíst »
Nabarvené ptáče online zdarma

Nabarvené ptáče – online zdarma

Ve snaze uchránit své dítě před masovým vyhlazováním Židů posílají rodiče syna k příbuzné na venkov kdesi ve východní Evropě. Chlapcova teta však nečekaně umírá, a tak je dítě nuceno protloukat se samo divokým a

Přečíst »
Nejlepší filmové soundtracky všech dob

Nejlepší filmové soundtracky všech dob

Když se podíváte na nějaký film, který má opravdu dobrý soundtrack, zapamatujete si ho? Protože my ve většině případů ano. Vlastně je poměrně známá věc, že dobrý soundtrack může ovlivnit náš pohled na celý snímek. Mnoho filmů ho má originální, některé si vypůjčily už existující písničky, ale které soundtracky jsou nejlepší? […]

Přečíst »
evil-dead-armada-temnot

10 nejlepších hororů, které vás nevyděsí

Že je něco zařazeno mezi horory, nemusí nutně znamenat děsivost díla. Už od vzniku kinematografie se staly horory zlatým dolem zábavy pro široké publikum. Jde totiž o žánr s prakticky neomezeným potenciálem, kde se mohou „vyřádit“

Přečíst »
Yellowstone online zdarma

Yellowstone – online zdarma

Rodina Duttonových, vedená Johnem Duttonem (Kevin Costner), vlastní největší dobytčí ranč ve Spojených státech. Tento ranč je však neustále uprostřed konfliktů – čelí měnícím se aliancím, nevyřešeným vraždám, starým ranám a boji o těžce získávaný

Přečíst »
pierce-brosnan

10 nejlepších filmů s Piercem Brosnanem

Od své průlomové role coby Remington Steele je jméno Pierce Brosnana synonymem pro elegantní a cool akční hrdiny. Irský drsný hezoun má charisma bez námahy a dokonale se hodí do letních blockbusterů. Má smysl pro

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*