Lída Baarová – online zdarma

Lída Baarová online zdarma
Lída Baarová online zdarma
Milovala zločince – znamená to, že i ona je viníkem? Krásná česká filmová hvězda Lída Baarová okouzlila celé Německo svou rolí ve filmu Barcarole. Získala srdce herce Gustava Fröhlicha, ale i mnohem mocnějšího muže – ministra propagandy Josepha Goebbelse. Ten ji svádí svou mocí, charismatem a bezvýhradnou vášní, až se mu Baarová naplno poddá. Její příběh není jen o lásce, ale i o tom, jak nebezpečné může být stát se obětí vlastních citů a příliš blízkým svědkem temné historie. Podívejte se na film Lída Baarová online zdarma.
Film Lída Baarová shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

TIP: Podívejte se také na ostatní Filmy o druhé světové válce.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika / Slovensko

Žánr: Historický

Natočeno: 2016

Jaké jsou hlavní postavy?

Táňa Pauhofová

Karl Markovics

Gedeon Burkhard

Simona Stašová

Martin Huba

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

NejPřipojení TV novinky září 2024

Novinky v aplikaci NejPřipojení TV

Aplikace NejPřipojení TV před pár dny získala novou aktualizaci, která přinesla pár zajímavých funkcí , které zajistí ještě pohodlnější sledování oblíbených pořadů napříč celou rodinou. Čtěte dál. Obsah článku Jednoduché vytváření uživatelských profilů Aplikace nyní

Přečíst »
Jak vycvičit draka online zdarma

Jak vycvičit draka: Návrat – online zdarma

Blíží se nejkrásnější období roku – vikinské Žránoce, a Škyťák s Bezzubkou mají jedno velké žránoční přání. Uplynulo deset let od doby, kdy draci a lidé začali žít odděleně. Bývalí nerozluční parťáci, Škyťák a Bezzubka,

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*