Lidice – online zdarma

Lidice online zdarma
Lidice online zdarma
Příběh Lidic vypráví o obyčejných lidech, kteří se nešťastnou náhodou ocitli v cestě nelítostným dějinám. Scénář Zdeňka Mahlera, oceněný cenou Sazky v roce 2007, nabízí nový pohled na tragédii tohoto českého městečka za druhé světové války. Film přibližuje osudy obyvatel Lidic skrze jejich mezilidské vztahy a zejména lásku, která paradoxně stojí na počátku katastrofy. Lidice nejsou jen symbolem zničení, ale i svědectvím o tom, jak osobní příběhy dokáží ovlivnit velkou historii. Podívejte se na film Lidice online zdarma právě dnes.

Film Lidice shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže. 

Oficiální trailer

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

TIP: Podívejte se také na ostatní Filmy o druhé světové válce.

Informace o pořadu:

Původ: Česká republika / Slovensko

Žánr: Drama

Natočeno: 2011

Jaké jsou hlavní postavy?

Karel Roden

Zuzana Fialová

Roman Luknár

Zuzana Bydžovská

Ondřej Novák

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Akční film V utajení s Orlando Bloomem a Noomi Rapace, patří k oblíbeným.

Nejlepší akční filmy na Voyo

Nevíte co si pustit večer za film? Akční filmy jsou skvělou volbou! Máme pro vás 5 tipů, kde o akční scény není nouze, a na chvíli zapomenete na starosti všedního dne. Pohodlně se usaďte, zapněte

Přečíst »
Hrana zlomu online zdarma

Hrana zlomu – online zdarma

Kateřina a Robert sice vychovávají dcerku v luxusní vile, ale idylka rodinného života je spíš jen iluze. Na opačném konci stojí Viktor, který přežívá se svou matkou v chátrajícím domě uprostřed ničeho – a jejich

Přečíst »
euphoria-euforie

10 nejpřesnejších seriálů o drogové závislosti

Příběhy o drogové závislosti zaujímají v celé historii kinematografie významné místo. Někdy jsou vyprávěny skutečně dobře, jindy bývají kazatelské či těžkopádné. V televizním světě se daly podobné vlastnosti najít ve starých pořadech, hlavně „velmi speciálních epizodách“.

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*