Byl jednou jeden král – online zdarma

Byl jednou jeden král online zdarma
Podívejte se na oblíbenou pohádku Byl jednou jeden král online zdarma

Král Já I. (Jan Werich) má tři dcery, ale nejraději má svou nejmladší, Marušku (Milena Dvorská). Když mu Maruška na otázku, jak moc ho má ráda, odpoví, že jako sůl, rozzuří se a vyžene ji z království. Zároveň zakáže používání soli. Brzy však zjistí, že sůl a pravá láska jsou cennější než všechny poklady světa. Podívejte se na tuto oblíbenou pohádku Byl jednou jeden král online zdarma právě teď.

Pohádku Byl jednou jeden král shlédnete online zdarma přes fialové tlačítko níže.

Ukázka

Vyzkoušejte na 7 dní zdarma internetovou platformu VOYO a získejte přístup k více než 2000 titulům, možnost online sledování kanálů skupiny Nova s přístupem z webového prohlížeče, mobilního telefonu, tabletu a chytré televize.

Informace o pořadu:

Původ: Československo

Žánr: Pohádka

Natočeno: 1954

Jaké jsou hlavní postavy?

Jan Werich

Vlasta Burian

Terezie Brzková

Marie Glázrová

Irena Kačírková

Jak funguje registrace na VOYO zdarma?

Registrace je nezávazná a zcela zdarma. Každý nový uživatel získává možnost si službu v rámci 7 dní prvně zadarmo vyzkoušet a poté se rozhodnout, zda mu vyhovuje a bude v předplatném pokračovat.

Další tipy na filmy a seriály:

Dále si přečtěte:

Filmbox v červenci od SledovaniTV zdarma

Filmbox je v červenci u SledovaniTV.cz zdarma

5 kanálů ze skupiny Filmbox mají tento měsíc zdarma všichni zákazníci SledovaniTV.cz a platí do konce července. Které to jsou kanály? Jedná se o kanály FilmBox Premium, FilmBox Extra, FilmBox Family, Docubox a FilmBox Stars.

Přečíst »
Franta mimozemšťan online zdarma

Franta mimozemšťan – online zdarma

Franta Kabrle se po práci vrací domů, když náhle z nebe přiletí světlo a vrazí do země vedle něj. S údivem sleduje, jak se z kouře vynoří mimozemský tvor, který na něj okamžitě zaútočí. Po

Přečíst »

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*